Avís legal

AVÍS LEGAL

1.- Titularitat

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic, les dades d’informació general sobre la titularitat d’aquesta Web son:

 

Titular: PARTIT NACIONALISTA DE CATALUNYA

Adreça: Plaça Marquès de Camps, 17, 1r 1a. 17001 Girona


2.- Condicions d’ús

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal.

La persona usuària es compromet i s’obliga a utilitzar la informació d’aquesta pàgina Web, exclusivament, per a les seves pròpies necessitats. En aquest mateix sentit, la persona usuària no podrà realitzar, ja sigui directament o indirecta, cap tipus d’explotació comercial dels continguts i serveis als que tingui accés.

Igualment, la persona usuària tindrà accés lliure i gratuït a la informació pública recollida a la Web. El PNC es reserva el dret a restringir l’accés a determinades seccions i serveis de la web i es compromet a oferir en tot moment una informació veraç i actualitzada. No obstant, s’assumeix que, excepcionalment, aquesta informació pot contenir incorreccions tipogràfiques o tècniques i el PNC no es responsabilitza de la idoneïtat de la informació continguda a la Web.

EL PNC no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

3.- Enllaços 

La Web pot oferir enllaços amb altres pàgines web propietat de tercers. El PNC no es responsabilitzarà de les informacions, serveis i continguts d’aquestes pàgines Web de tercers. Un enllaç amb qualsevol altre pàgina que no sigui del PNC no implica que aquest recolzi o accepti cap responsabilitat pel seu contingut o ús. 

4.- Drets de propietat intel·lectual e industrial

Els drets relatius a la propietat industrial e intel·lectual (com poden ser les marques, logotips, texts, fotografies, icones, imatges, etc., així com el disseny gràfic i demés elements de software continguts en la present pàgina Web), són propietat del PNC i resten protegits per la legislació espanyola i internacional de propietat intel·lectual i industrial. 

Cap persona usuària podrà utilitzar, reproduir, transmetre, manipular, així com qualsevol ús que excedeixi de la utilització necessària per la visita de la pàgina i l’ús dels serveis oferts sense la prèvia autorització escrita del PNC. 

L’accés als serveis subministrats no suposa per part del partit renuncia, transmissió, ni cessió total o parcial dels drets derivats de la propietat intel·lectual i industrial, ni atribueix drets d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre aquests continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit dels respectius titulars d’aquests drets, sens perjudici del dret de visualització i obtenció de còpia privada de seguretat d’aquests continguts, sempre que aquest dret s’exerciti segons els principis de bona fe i sempre que es mantingui inalterada la propietat intel·lectual i industrial del titular d’aquests drets, s’utilitzin sense fins comercials i exclusivament per informació personal de l’usuari. 

5.- Dades de les persones usuàries

Tota la informació que faciliti la persona usuària a través dels formularis de dades de la Web haurà de ser veraç i aquest ha de garantir l’autenticitat de totes aquelles dades que ha facilitat al PNC per aquest mitjà. Serà responsabilitat de la persona usuària mantenir tota la informació facilitada al PNC permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la seva situació real. 

6.- Política de privadesa 

Les condicions relatives a la política de privadesa son les que es contenen a l’apartat “Política de Privadesa” de la web a la qual les persones usuàries se sotmeten. 

7.- Cookies

Les condicions relatives a la política de privadesa son les que es contenen a l’apartat “Política de cookies” de la web a la qual les persones usuàries se sotmeten. 


8.- Llei aplicable – Jurisdicció

La resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb aquesta Web es regirà per la legislació espanyola i europea, i amb competència els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.