Notícies

Notícies

El PNC registra la candidatura de Tarragona a la Junta Electoral amb un miler d’avals

09 gen. 2021

El Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) ha presentat avui davant la Junta Electoral la candidatura encapçada per Àurea Rodríguez i els avals de la demarcació de Tarragona per presentar-se a les eleccions catalanes del proper 14 de febrer. En concret s’han formalitzat un total de 958 signatures, la qual cosa significa que gairebé es duplica la xifra requerida, que era de 581, corresponents al 0,1% del cens de la circumscripció tarragonina. La de Tarragona és la segona candidatura que registra el PNC després que ahir ho fes a Girona, mentre que dilluns es formalitzaran davant les respectives juntes electorals els avals i les llistes de Barcelona i Lleida.

La secretària general del PNC i candidata a la presidència de la Generalitat, Marta Pascal, ha explicat que “Tarragona i les Terres de l’Ebre són un territori estratègic pel Partit Nacionalista de Catalunya, i així ho volem visualitzar amb una candidatura que no només està reequilibrada territorialment perquè la majoria de comarques hi estiguin representades, sinó que presenta perfils professionals i solvents per sortir de la crisi i afrontar la transformació urgent que necessitem com a país”.

Per la seva banda, la candidata del PNC a Tarragona, Àurea Rodríguez, ha volgut agrair públicament el suport del gairebé miler de persones que han avalat la seva llista i ha avançat que “la Catalunya del Sud ha de ser el motor de la transformació econòmica i social del país que impulsarem des del Partit Nacionalista”. Segons Rodríguez, els tarragonins i els ebrencs “necessiten una nova veu al Parlament, que parli sense complexes dels problemes reals de la gent i que tingui prou força per liderar la recuperació de Catalunya a través de la innovació i la tecnologia”.

La candidatura del Partit Nacionalista de Catalunya a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre està encapçalada per Àurea Rodríguez, que és bioquímica i directora d’innovació empresarial d’Acció. En el número dos s’hi situa el rapitenc i professional de les assegurances Josep Fernández Calvet, mentre que en el tercer lloc hi ha l’animalista i empresària reusenca, Montse Sabater. La candidatura la tanca simbòlicament l’exalcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau.

En els propers dies es farà la presentació oficial de tota la candidatura.

Darreres notícies